Klubben tager gerne imod flere medlemmer på en af disse måder:

  1. Deltag i et  begynderkursus i tur- eller havkajak.  Alle lærer at ro på en god og skadeforebyggende måde, samt at man kender til og kan redde sig selv og andre. Klik på kursus i menuen ovenfor.
  2. Hvis du er en erfaren kajakroer og evt. kommer fra en anden klub - gerne med EPP eller DGI havkajak roerbevis - får du en "prøvetur" med en instruktør eller medlem udpeget af bestyrelsen for at se om klubben er noget for dig. 
    Betal nederst på denne side
  3. Hvis du ønsker at ro polo kajak, skal du henvende dig til poloafdelingen

Du bliver medlem ved at betale på et af punkterne nederst og erklærer samtidig, at du kan svømme 600 m, er sund og rask, samt at du vil overholde klubbens love og regler.

Selvom du har et EPP eller DGI bevis og god erfaring skal du regne med at deltage i et frironingsforløb indtil du har roet 100 km for at lære klubben og ro-vandet at kende. Derefter kan du få en nøgle, og ro når du har lyst.

Vores erfaring er, at hvis du ikke har roet i nogle år, så er det bedre at tage begynderkurset end at komme "halvdårligt" i gang igen. For at få nøgle kræves deltagelse i en frigivelsesprøve. Frigivelsesprøve aftales med kursusleder, næstformand eller formand.


Kontakt næstformand eller formand, hvis du er i tvivl. Send en mail, se under bestyrelsen i menuen.