Sommerskole 2018

Odense Kajakklubs børne og ungdomstræning

 

Er du mellem 10 og 16 år og interesseret i at ro kajak så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der trænes i sommerhalvåret om mandagen fra 16.00-17.30 og onsdagen fra kl. 17- ca.18.30.

Der trænes indendørs i vinterhalvåret om mandagen fra 16.00-17.30 og torsdagen fra 18.30-20.00

 

Nye roere starter på følgende måde:

Intro i foråret: Svømning i svømmehal, afprøvning af svømmeveste, svømning med kajak, makkerredning (entring af kajak fra dybt vand, med hjælp fra en anden kajakroer)

Herefter træning på Odense Kanal ved foreningens klubhus.

Herefter er der træning hver mandag og onsdag, undtagen i skolernes ferier. Desuden er der mulighed for at komme på ture eller til stævner i en del weekender.

Man skal kunne svømme og være fortrolig med vand. Hvis man er over 12 år, skal man kunne svømme 600m. Kravet for børn under 12 år er 350m.

Man låner kajak, pagaj og svømmevest af klubben, men du skal måske ud og købe noget tøj. 

Tætsiddende tøj af kunststof og uld, som f.eks. svedtransporterende undertøj og en del andet idrætstøj er det bedste. Bomuld frarådes da det tørrer langsomt og bliver meget tungt når det bliver vådt.


 

Kunne du være interesseret i at starte med at ro kajak? Så tøv ikke med at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis det er midt i sæsonen så skriv til os, så finder vi ud af en prøvedag.

 


Ungdom 2'er kajakBalanceøvelser